• 1404/08/12 - 12:33
  • - تعداد بازدید: 36
  • - تعداد بازدیدکننده: 28
  • زمان مطالعه1 : 3 دقیقه
  • /Z1cc

بهره‌برداری از سه پروژه عمرانی و خدماتی در آرامستان بندرعباس با اعتبار ۱۳ میلیارد تومان

آیین بهره‌برداری از سالن انتظار و اقامه نماز معراج ویژه همراهان متوفی، پروژه آسفالت خیابان‌های خاکی و دستگاه البسه‌سوز آرامستان بندرعباس، صبح امروز (یازدهم آبان‌ماه ۱۴۰۴) با حضور شهردار بندرعباس، فرماندار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، معاونان شهرداری و مدیران سازمان‌های تابعه برگزار شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس، آیین بهره‌برداری از سه پروژه عمرانی و خدماتی آرامستان بندرعباس شامل سالن انتظار و اقامه نماز معراج برای همراهان متوفی، پروژه آسفالت خیابان‌های خاکی و دستگاه البسه‌سوز، با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان برگزار شد.

مهدی نوبانی، شهردار بندرعباس در این آیین با تأکید بر اهمیت خدمت‌رسانی شایسته در آرامستان گفت:خدمت در آرامستان، یعنی حرمت نهادن به مردم و پاسداشت شأن انسانی. اینجا جایگاه ابدی ماست و باید محیطی آرام، تمیز، منظم و درخور شأن متوفیان و خانواده‌های آنان فراهم باشد.

وی با اشاره به نقش آرامستان در فرهنگ احترام به درگذشتگان افزود:آرامستان، نقطه وداع و آغاز سفر آخرت انسان‌هاست و شهرداری وظیفه دارد فضایی در شأن این وداع فراهم کند تا بازماندگان در آرامش خاطر بتوانند آیین بدرقه را برگزار کنند. برای ما، رضایتمندی شهروندان در این مجموعه، معیار اصلی موفقیت است.

نوبانی خاطرنشان کرد:در دوره جدید مدیریت شهری، نگاه ما به آرامستان صرفاً خدماتی نیست، بلکه فرهنگی و انسانی است. ازاین‌رو، پروژه‌های عمرانی و زیربنایی این مجموعه با حساسیت ویژه‌ای دنبال می‌شود؛ از بهسازی مسیرهای تردد و آسفالت خیابان‌های خاکی گرفته تا ایجاد سالن انتظار مجهز برای همراهان متوفیان و خرید دستگاه البسه‌سوز برای رعایت ملاحظات زیست‌محیطی.

شهردار بندرعباس با قدردانی از تلاش‌های مدیرعامل سازمان آرامستان، مدیران پیشین و کارکنان این مجموعه گفت:از همه همکاران و مدیران خدوم شهرداری و سازمان آرامستان که با عشق و تعهد در این مکان شریف فعالیت می‌کنند، صمیمانه تشکر می‌کنم. همچنین لازم می‌دانم از خدمات ارزشمند جناب آقای حیدری‌پوری در دوره مدیریت پیشین سازمان آرامستان یاد و قدردانی نمایم. آرامستان نماد احترام به زندگی و مرگ است و هر اقدامی که شأن آن را بالا ببرد، عبادتی بزرگ محسوب می‌شود.

در ادامه، امید کاردانی، مدیرعامل سازمان آرامستان بندرعباس، ضمن تشریح اقدامات عمرانی و خدماتی اخیر گفت:در راستای ارتقای کیفیت خدمات، پروژه روشنایی کامل آرامستان با نصب صدها چراغ جدید در مسیرهای اصلی و فرعی انجام شده است تا امنیت و دسترسی شهروندان در ساعات شب افزایش یابد. همچنین سالن ریحانه‌النبی ویژه برگزاری مراسم‌های سوم، هفتم و چهلم احداث شده تا خانواده‌ها بتوانند در فضایی آبرومند و آرام مراسم خود را برگزار کنند.

وی افزود:احداث ده واحد مغازه شامل سنگ‌فروشی، گل‌فروشی و سوپرمارکت برای تأمین نیازهای مراجعه‌کنندگان در داخل مجموعه نیز در حال اجراو‌فعال هستند . علاوه بر آن، همسطح‌سازی قطعات و ایمن‌سازی مسیر عبور و مرور قدیمی ‌ آرامستان نیز انجام شده است.

کاردانی با اشاره به طرح تعریض خروجی آرامستان تصریح کرد:یکی از نقاط حادثه‌خیز خروجی آرامستان که در گذشته موجب بروز حوادث تلخ شده بود، در این طرح به‌طور کامل اصلاح و تعریض شده است. همچنین دیوارکشی و ساماندهی محیطی مجموعه نیز در حال انجام است تا از هر نظر ایمنی و نظم بهتری در مجموعه برقرار شود.

وی ادامه داد:سازمان آرامستان در کنار مأموریت‌های عمرانی، نگاه انسانی و اجتماعی را سرلوحه کار خود قرار داده است. از جمله خدمات شاخص اخیر، ارائه خدمات رایگان به آسیب‌دیدگان حادثه بندر رجایی بود که بدون هیچ چشم‌داشتی انجام گرفت.

مدیرعامل سازمان آرامستان هدف از این اقدامات را جلب اعتماد و رضایت مردم دانست و گفت:ما در این سازمان به دنبال آرامش و اطمینان خاطر خانواده‌ها هستیم. آرامستان باید جایی باشد که مردم هنگام حضور در آن، احساس نظم، احترام و تسکین داشته باشند. تمام پروژه‌های در دست اجرا با همین نگاه طراحی و اجرا می‌شود و تلاش ما این است که این مجموعه در شأن شهر خلاق بندرعباس باشد.

این آیین با حضور فرماندار بندرعباس، شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، معاونان شهرداری، مدیران سازمان‌های تابعه و جمعی از شهروندان برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار برگزیده,اخبار عمومی
  • کد خبر : 22402

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید